Website

Din hjemmeside er grundstenen i din lokale markedsføring. Det er hjemmesiden der ofte binder hele din markedsføring sammen. Uden din hjemmeside kan det være svært at lave gode resultater i markedsføringen, da virksomhedens kommunikationsvindue er meget vigtig. Her skal budskabet være tydeligt og formidlet på en måde der viser struktur og orden. 

En hjemmeside er det sted hvor du kan høste de gode frugter fra markedsføringen gennem SEO,  Google og Facebook. 

Din hjemmeside er det første sted

dine kunder møder dig

Ofte er din virksomheds hjemmeside det første sted dine kunder møder dig. Ligesom i den virkelige verden, er det de typiske 2-3 sekunder hvor det er vigtigst at gøre et godt indtryk. Så hvad siger din hjemmeside om din virksomhed? 

Udvikling af dit nye website er en stor og betydningfuld del af din virksomheds identitet. Derfor er det meget mere end en teknisk del. Undervejs i udviklingen skal der findes billedstil, farver og kommunikationsform der passer til dig. 

For mig er udarbejdelsen af et website meget mere end den tekniske del. Websitet er en stor og betydningsfuld del af den visuelle identitet. Derfor hjælper jeg også undervejs med billedstil, farver, toner, så det hænger sammen med jeres øvrige kommunikation.

WordPress 

fleksibel og nemt

I dag er der mange krav til, hvad en hjemmeside skal kunne. Den skal være mobilvenlig med et responsivt design og være nem at vedligeholder. 

Jeg bruger verdens mest brugte CMS system – WordPress. Det er licensfrit og med et hav af muligheder for at tilpasses dine behov. Der er ingen faste månedlige udgifter til selve hjemmesiden, der kræves blot dit domæne og et webhotel. 

Et website i WordPress giver en stor fleksibilitet, det er nemt og brugervenligt at arbejde i. I WordPress kan du selv rette sider, tilføje tekster, billeder, gallerier, videoer, tilmelding til nyhedsbrev, blog funktion, deling til sociale medier og meget mere. Det er stort set kun fantasien der sætter grænser. 

I samarbejde med dig sørger jeg for at finde den rette løsning der både visuelt og teknisk matcher din virksomhed og dig. Gennem dialog finder vi sammen den visuelle identitet.

Med et website får du

  • Et website der er Google optimeret

  • Der bliver tilføjet af Google Analytics på siderne, så I kan følge med i statistikker

  • Websitet er teknisk SEO optimeret

  • Websitet er responsive – dvs. at den tilpasses alle platforme og browsere

  • Du undervises personligt online eller ved personligt møde, i systemet